Uw riolering weer als nieuw

De medewerkers van Lacor BV in Kruiningen en haar partners van Rioolcombinatie Zeeland staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar om tegen een scherpe prijs snel en adequaat uw rioolverstopping te verhelpen. Onze gemotiveerde medewerkers zijn erg ervaren, direct beschikbaar en goed uitgerust met moderne gereedschappen en machines.

Onderhoud & reparaties

U kunt bij ons terecht voor onder andere verstoppingen, renovatie van uw riolering, reparaties en zelfs de volledige aanleg van een compleet nieuw rioolsysteem.

  • verstoppingen van uw riolering en afvoer
  • reparaties aan en renovatie van uw rioleringssysteem
  • onderhoudswerkzaamheden
  • volledige aanleg compleet nieuw rioolsysteem

Aanleg & renovatie

Heeft u een nieuwe riolering nodig dan bent u bij Lacor BV Kruiningen aan het juiste adres. 

Gaat het nu om een kleine uitbreiding van uw riolering, thuis of bij uw bedrijfspand, of moet er een heel nieuw (hoofd)riool inclusief bestrating gelegd worden in de straat of op het bedrijventerrein? Lacor BV staat voor u klaar. 

Groentechniek & bestrating

Lacor BV is naast riooltechniek gespecialiseerd in bestrating en groenvoorziening. Wij bieden op dit gebied vooral totaaloplossingen en werken samen met gemeentes, bedrijven, woningbouwcorporaties, recreatieparken en meer.

Waterzuivering via IBA's

Het IBA-systeem heeft als doel het huishoudelijk afvalwater in te zamelen en te zuiveren. Denk hierbij aan water uit uw keuken, wasmachine, douche en toilet. IBA staat voor Individuele Behandeling van Afvalwater.

Er zijn meerdere klassen IBA’s, een septische put of septictank is hier een van. De meeste IBA’s bestaan uit drie aan elkaar gekoppelde tanks waarin het afvalwater van de woning door het microstation wordt gezuiverd. Lacor BV Kruiningen beschikt over de nodige kennis, mankracht en machines om ook voor u een geschikt IBA-systeem te plaatsen.

Camera inspectie

Als een rioolverstopping snel terugkomt, kan het zijn dat uw riolering niet goed meer functioneert. Uw riolering kan kapot of verzakt zijn. Of de riolering is verkeerd aangelegd.

Lacor BV Kruiningen beschikt over verschillende rioolcamera’s waarmee in het riool kan worden gekeken. Ook om de kwaliteit van uw riolering te bekijken is een camera-inspectie handig. De filmpjes en/of foto’s die wij daarbij opnemen, kunnen wij u digitaal op een SD-kaart aanleveren. Sommige van onze camera’s zijn uitgerust met een detector, zodat wij de camera ook bovengronds kunnen volgen. Zo weten onze mannen precies waar er gegraven of de vloer/muur opgebroken moet worden.

Rioolstank

Rioolstank is meestal een teken dat u rioolproblemen hebt. Stankproblemen ten gevolge van een niet goed functionerend of defect riool is een vervelend en lastig probleem. Mogelijke oorzaken zijn: een lekkage door een los verbindingselement, een scheurtje in of een totaal afgebroken riolering en een niet goed functionerende beluchting of sifon.

Rioolstank is onzichtbaar. Lacor civiel- en groentechniek beschikt over rookgeneratoren om dit gas als het ware zichtbaar te maken. De rookgenerator wordt aangesloten op de riolering en blaast onder druk rook in het rioolstelsel. Op plaatsen waar het riool kapot is of waar een waterslot ontbreekt, leegstaat of onvoldoende functioneert ontsnapt rook uit het rioolstelsel. Op dit punt ontstaat ook de stank.

Rioolvliegjes

Rioolvliegjes komen, als ze in huis worden aangetroffen, meestal uit de kruipruimte. Vaak zitten ze in de hal of woonkamer op de muren en soms zitten ze buiten tegen de gevel. De aanwezigheid van rioolvliegjes duidt in veel gevallen op een lekkage in het rioolsysteem.

Een onderzoek d.m.v. een rookdetectie of d.m.v. een camera-inspectie maakt meestal al gauw duidelijk waar het defect zit.

Lacor BV Kruiningen riolering, putje verstopt, ontstoppen, bestrating, Rioolcombinatie Zeeland

Verstopte afvoer? Zo gaan wij te werk!

Om een verstopping in uw riolering op te lossen maken onze rioolspecialisten gebruik van 'mechanische reiniging'. Hierbij frezen de monteurs de leiding met behulp van veren met roterende kettingkoppen, boorpunten en spiralen tot de oorspronkelijke diameter. Dit wordt veel toegepast bij afvoerleidingen binnenshuis en in standleidingen. 

Is frezen niet geschikt voor uw situatie? Dan maakt Lacor BV gebruik van technische hoge druk reiniging. Bij deze techniek wordt de leiding met behulp van waterdruk schoongespoeld en verdwijnen de restanten van de verstopping in het hoofdriool. Dit is de meest toepaste manier voor het ontstoppen van buitenrioleringen.

Dakgoten

Door gebrek aan onderhoud kunnen de dakgoten te vol raken. Hierdoor kunnen natte muren, verstoppingen en zelfs als gevolg van lekkages inpandige waterschade ontstaan. Het is daarom zaak blad, mos en andere vervuiling tijdig uit de goot te verwijderen.

Lacor civiel- en groentechniek beschikt over een aparte afdeling die zich helemaal toelegt op het schoonmaken van dakgoten. Wij maken graag een vaste prijs voor het 1x per jaar reinigen van de goten voor u. Ook kunt u gebruik maken van ons RIGO service contract daarbij worden niet alleen jaarlijks de goten gereinigd maar bent u ook verzekert tegen rioolverstoppingen.

Lacor BV biedt een totaalpakket voor uw riolering en leidingen

Lacor BV in Kruiningen verstoppingen, leidingen, riolering, riool, Rioolcombinatie Zeeland Lacor BV Kruiningen voor verstoppingen, leidingen, riolering, riool, Rioolcombinatie Zeeland Lacor BV Kruiningen helpt bij verstoppingen, leidingen, riolering, riool, Rioolcombinatie Zeeland

Omdat Lacor BV Kruiningen niet alleen riolering aanlegt, maar ook onderhoudt en ontstopt, denken wij bij de aanleg al na over het onderhoud. Zo plaatsen wij standaard 1 of meerdere ontstoppingsstukken die wij tot net onder het maaiveld aanbrengen, zodat er bij eventuele problemen de oorzaak niet alleen vlugger te achterhalen is, maar ook sneller en goedkoper op te lossen valt.

Staat uw onderwerp er niet tussen?

Neem dan gauw contact met ons op. Wij bieden totaalpakketten en oplossingen op maat. U kunt bij ons ervaren team terecht voor uiteenlopende diensten op het gebied van riolering, bewatering, groenvoorziening en bestrating.

Lacor BV Kruiningen gaat ook voor u graag aan het werk.

Rioolcombinatie Zeeland Lacor BV Kruininigen riolering afvoer verstopt leidingen bestrating